Hoe werkt betalen via iDEAL?
U kunt betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.

Kosten
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Uw voordelen:
• U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
• U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
• Wij versturen uw bestelling direct, mits op voorraad.

Betalen met Creditcard?
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde omgeving. Wij accepteren Mastercard en Visa. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor Maison et Moi het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Maison et Moi betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij retouneren van de bestelde producten, komen de kosten van afterpay (3,4% risicopremie + € 1,35 vaste kosten minus € 0,95) voor rekening van u.

Bancontact/Mistercash:
Bancontact/Mistercash is het online betaalsysteem in Belgie. Ben je klant van de deelnemende banken in Belgie, en maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je gebruik maken van Bancontact/Mistercash. Je kunt direct je aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Bancontact/Mistercash zijn gratis.

Vooruit betalen:
Uw kunt u producten ook betalen doormiddel van vooruit betalen. Dit houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande bedrag op rekening van Maison et Moi overmaakt. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer. Houdt rekening met een verwerkings periode van 1 tot 3 werkdagen voor het bedrag bij ons op de rekening staat. Als je een mailtje stuurt, zodra je het geld over gemaakt hebt, houden wij de betaling extra in de gaten, zodat we het pakket zo snel mogelijk kunnen verzenden.

 

Onze bankgegevens:

Iban:                 NL73 INGB 0005 039311
Ter name van:   VOF Maison et Moi