Tot

over Maison et Moi

Sander en Suzan werken met heel veel plezier in hun winkel, Maison et Moi. Dat is meteen voelbaar als je Maison et Moi binnen komt. Je voelt je er welkom en niet alleen om te kopen. Een praatje, inspiratie opdoen, uitleg over de chalkpaint van Annie Sloan, dit is een van de winkels waar je liever naar binnen loopt, dan dat je online je spullen in hun webshop koopt.

'Bij Maison et Moi is er altijd iets te doen, we zitten nooit stil,' geeft Sander aan. 'Collecties worden continue vernieuwd, we maken nieuwe stijl-hoekjes om onze klanten te inspireren, er wordt een nieuwe verftechniek uitgeprobeerd.

Sinds juni 2019 zijn we ook Decorette Roosendaal gestart, zodat je nu een volledig woonadvies kunnen krijgen van onze interieurontwerpers en stylisten. Van vloer en raamdecoratie, naar de meubels, het kussentje op de bank en de kaarsen op tafel.

Maison et Moi is een conceptstore, die houdt van verandering. Hippe merken, scandinavisch, botanisch, stoer, industrieel. Sander, Suzan en de meiden volgen de trends op de voet, door beurzen te bezoeken en met merken te overleggen.

'Vaak bedenken we een nieuwe sfeer, hoek of verftechniek op de muur en zien deze 1 of 2 maanden later in de bladen staan. Dan weet je dat je goed bezig bent.'

Merken die bij Maison et Moi onder andere verkocht worden zijn: HK-living, VTWonen, Zuiver, Dutchbone, BePureHome, Bloomingville, Madam Stoltz, Coming Lifestyle, Zusss, Bag2Bag, A beautiful Story, My Flame, By-Boo, Eleonora, Raeder, Mooi door Mij, J-line, Meet Coco, Munio Candela, Vermeer Meubelen en Nix Design. Daarnaast wordt er nogal eens een tijdelijk trendy merk toegevoegd. Maison et Moi verkoopt graag merken die fair trade werken of een mooi verhaal hebben achter hun produkten.

Door Decorette Roosendaal te beginnen, is de collectie uitgebreid met vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, carpetten en shutters. Merken als Eijffinger, Arte, Hooked on Walls, BeCe, Luxaflex, Kobe, Toppoint, Young Edition en het mooie eigen label van Decorette.

Een bijzonder merk dat verkocht wordt bij Maison et Moi is de Chalkpaint van Annie Sloan. Verf waarbij je niet vooraf hoeft te schuren. De verf is al ruim 25 jaar in ontwikkeling door Annie Sloan en haar Team, waardoor het het neusje van de zalm is op dit gebied. Je kunt bijna elke ondergrond verven, even met een sopje erover om te ontvetten en dan aan de slag. Sander, Suzan en de meiden leggen je graag uit hoe je de verf het beste kunt gebruiken en kunnen je voorbeelden in de winkel laten zien.

Het team van Maison et Moi nodigt je graag uit om een bezoekje te brengen aan de winkel, Raadhuisstraat 24 in Roosendaal.

 

Je zult bij ons ook vaak stagiares zien omdat wij  een steentje bij willen en kunnen dragen om studenten ervaring op te laten doen.

 

Maandag

Dinsdag t/m donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

Gesloten

9.30 - 17.30

9.30 - 20.00

9.30 - 17.00

Laatste vd maand

 

 

 

 

Je kunt het makkelijkst in de Biggelaar parkeren. Je loopt om de Biggelaar heen de Raadhuisstraat in. Je herkent ons aan ons turquoise luifel.

Op koopzondag betaal je €2,- per dag in de parkeergarages in Roosendaal. Parkeren aan de weg is niet gratis.

 

Kom gezellig eens langs!

Kom gezellig eens langs!

Raadhuisstraat 24 Roosendaal

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

We staan altijd voor je klaar

Voorraad

Voorraad

We hebben wat je nodig hebt!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »