Tot
Warme winter, heerlijk plaid

Warme winter, heerlijk plaid

Winter

Hou jij er ook zo van? Kaarsjes aan, met het hele gezin op de bank, plaidje, warme chocolademelk, of een lekker rood wijntje.

Bij Maison et Moi zijn we ook al begonnen met onze kerstafdeling. Jahaa, ik weet het, het is nog maar oktober.... maar het is ook zo gezellig, al die lichtjes, lieve kerstversiering en tafereeltjes. Dan krijg ik nog meer zin in de winter.

Op dit moment zijn de woonplaids XXL helemaal hip. Super gave plaids van heel dik wol. Tijdens de woonbeurs Maison et Objet in Parijs hebben we ze regelmatig gespot.

Natuurlijk kunnen we de plaids in onze collectie opnemen, maar hoe leuk is het om hem zelf te breien?

 

Ook breien en workshops zijn hip. Een gezellige avond en gewoon met je armen.  Ik ben een avond gaan zitten om me het armbreien aan te leren, het is leuk, en je hebt in een paar uurtjes een serieus kleed op je schoot liggen. En wat waren jullie enthousiast! We hebben nu 3 workshops ingepland, zodat iedereen mee kan doen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »