Word lid van onze mailinglist!

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

View our privacy policy and termen

Vakantiehuis a la Maison et Moi

Vakantiehuis a la Maison et Moi

Het is mei, het zonnetje schijnt, af en toe een wolkje. Je hoort hier alleen vogels, kikkers, af en toe het geritsel van een salamandertje of een plons in het meer van een karper of een waterkonijn. Rust!

 

De kinderen zijn naar het zwembad, of ze zwerven over het park. Sander werkt in de tuin en ik? Ik ga de woonkamer opnieuw stylen. We hebben een bus vol Maison et Moi meegenomen, ik kan mijn gang gaan.

 

 
     
 
     
 

 

Het huisje was al leuk hoor, Frans, linnen, oud roze, gepimpte meubels, natuurlijk met Annie Sloan Paint. Maar ja, ik hou van verandering, dus nu wordt het echt Maison et Moi. Van alles een beetje, met de goede sfeer. Beetje Scandinavisch, beetje vintage, maar ook gebruik maken van de oude spulletjes, die in dit huisje en bij ons horen. De verhalen van de afgelopen 10 jaar, zitten in deze spulletjes, die we hier in de omgeving verzameld hebben.

Ik hou ervan om oud en nieuw te combineren, als ik ergens binnen kom, wil ik graag zien wie er woont, wat de bewoner beweegt, waar hij geweest is. Juist dat ene meubeltje dat totaal niet bij de rest past, vertelt een verhaal en maakt een interieur spannend.

 

En natuurlijk kan ik het niet laten om mijn nieuwe hobby ook in Frankrijk uit te oefenen, maar waarop?

 

Wij hebben weer genoten van een weekje Frankrijk, huisje mooi gemaakt, Oradour sur Glane, de grotten van Villars, markt in Piegut en Angouleme bezocht, lekker gegeten, veel gelachen, mooie herinneringen gemaakt.

à bientôt!

 

 

Vakantiehuisje te huur

 

Wil je ook een week naar dit huisje? Hou dan onze site in de gaten, want we gaan een weekje vakantie in dit huisje weggeven!

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »