We zijn open tot 17:30 van Maandag t/m Zaterdag ( Vrijdag t/m 21:00 )
Haal buiten naar binnen

Haal buiten naar binnen

Buiten is het nog niet te zien, maar het betere weer komt eraan. Met de jungle trend haal je de natuur van buiten naar binnen en kom je alvast in de tropische sferen.

Bij deze trend gaat het vooral om de natuur. Denk aan planten, dieren, natuurprints, ruwe materialen, riet en (mos)groen. Deze materialen en kleuren zijn goed te combineren met elkaar. Niet alleen de kleur groen past goed bij deze trend, maar ook taupe, zand- en zachte oranje- of geeltinten. Kijk voor deze kleuren in de Annie Sloan collectie. Alle kleuren van deze collectie kun je met elkaar mengen, zo maak je je eigen trendkleur.

Hoe pas je deze trend toe in jouw interieur?

De meubels die bij deze stijl horen zijn ruw en grof, zodat de natuurlijke materialen goed uitkomen. Kies bijvoorbeeld voor een robuust houten bijzettafel van BY-BOO of een rieten tafel met een glazenblad van Home Society.

Deze meubels zijn goed te combineren met te gekke accessoires, bijvoorbeeld kussentjes met een jungle- of natuurprint, windlichten van riet, vloerkleden, verlichting en niet te vergeten planten.

Kom gezellig langs in onze winkel voor meer Jungle inspiratie dan helpen wij je graag verder!

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »