Word lid van onze mailinglist!

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

View our privacy policy and termen

Bezoekje aan Maison et Moi Roosendaal

 

Je bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en advies in te winnen bij Maison et Moi aan de Nieuwe Markt 5 in Roosendaal. Sander, Suzan, Anika en Chimène adviseren je graag.

Maison et Moi bestaat sinds 2012. In 2019 is Decorette Roosendaal toegevoegd aan dit winkelconcept.

Hierdoor kun je bij Maison et Moi / Decorette Roosendaal een totaal advies krijgen, zonder dat je nog naar andere winkels moet. Zo weet je zeker dat het interieuradvies volledig aangepast is en klopt naar jouw wensen.

Naast interieur advies en ontwerp, adviseren wij graag over de chalkpaint van Annie Sloan,  (woon)accessoires, maar ook helpen we je dat kleine lieve cadeautje te vinden voor die ene bijzondere vriend.

Je zult bij Maison et Moi ook vaak stagiares zien omdat wij het belangrijk vinden een steentje bij te kunnen dragen om studenten ervaring op te laten doen.


 

Openingstijden:

 

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 13.00 - 17.00

 

Je kunt het makkelijkst in parkeergarage de Nieuwe Markt parkeren. Als je door rijdt en aan het einde rechts gaat, kun je via de trap of lift naar boven naar Tussen de Markten en als je dan links de hoek om loopt ben je bij Maison et Moi / Decorette Roosendaal

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »